Leto mora otići iz Liverpoola jer nije dobio radnu dozvolu

Leto mora otići iz Liverpoola jer nije dobio radnu dozvolu

LIVERPOOLOV krilni argentinski nogometaš Sebastian Leto morat će napustiti Anfield, budući da mu britansko Ministrarstvo rada nije odobrilo i izdalo radnu dozvolu.

Leto je prošle sezone upisao samo četiri nastupa za Liverpool. Tada je posjedovao talijansku putovnicu, koju mu je, u međuvremenu, talijanska vlada obesnažila. Liverpool je nakon toga zatražio radnu dozolu za 21-godišnjeg Argentinca, a menadžer Rafael Benitez čak je obećao da će Leto upisati veći broj nastupa u nadolazećoj sezoni. Međutim, na Anfield je stigla ''odbijenica'', pa će Leto, po svemu sudeći, na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakav sustav definitivno treba promijeniti. Ne mogu shvatiti koji su to kriteriji u pitanju za izdavanje radne dozvole. Leto je bio na širem popisu argentinske olimpijske reprezentacije, igrao je za veliki klub kao što je Liverpool u Ligi prvaka, ali ipak nije dovoljno dobar za dobivanje radne dozvole?! Sada trebamo pronaći soluciju za njega, poslati ga možda na posudbu. Znate, već imamo 8 ili 10 klubova iz Španjolske, Italije i Grčke koji se za njega raspituju", kaže Benitez.

Totalsport
Foto: liverpoolfc.tv

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara