Ljubičić: Murray minimalno griješi, bit će teško

IVAN LJUBIČIĆ je još jednom u finalu Dohe i još jednom je uspio okrenuti meč koji je, moramo to priznati, bio čvrsto u rukama Soderlinga.

No, Šveđaninu nisu bile dovoljne ni dvije meč lopte, ni 3-1 u tie breaku trećeg seta i sve prilike koje je imao. Propustio je servis za meč, oružje koje ga je držalo u stalnoj prednosti, tim prije što Ljubin retern nije radio.

"Novi reket nema veze sa reternom, naprotiv trebao bi mi pomoći, jednostavno nemam ritma ali to je normalno za prvi tjedan, uostalom to i nije moj prirodan udarac, radit ćemo na tome"- izjavio je Ljubičić za Index.

Pred danšnje finale u kojem ga čeka Škot Andy Murray Ljubo nema dileme. Mora servirati najbolje što može, jer Murray je upravo na reternu najajči.

"Vrlo je čvrst, minimalno griješi, uz to ima odličan kontranapad kad treba. Mislim da mu je suradnja s Gilbertom idealna varijanta" - ocjenjuje Ljubo svog današnjeg protivnika, s kojim je igrao dva puta.

U Zagrebu je dobio u tri seta. U Madridu je Škot dobio u tri seta, ali ne treba zaboraviti da su upravo tada započeli svi Ljubini zdravstveni problemi koji su ga gotovo 3 tjedna držali prikovanog za bolnički krevet.

M.J.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara