Ljubojević i Pranjić ne žele u Dinamo

OSJEČANI bi mogli ostati bez novaca od transfera Pranjića i Ljubojevića. Razlog je vrlo jednostavan: dvojac zasad ne želi otići iz Osijeka, jer "smatraju kako će nakon Europskog prvenstva dobiti puno više".

Izjavio je to Danijel Pranjić za Jutarnji list, koji tvrdi da slično razmišlja i Goran Ljubojević, no to nije potvrđeno.

Iako javnosti nije poznato tko je sve tražio Pranjića, niti o kojim svotama se radi, talentirani hrvatski reprezentativac izjavio je kako niti jedna ponuda nije toliko atraktivna da bi napustio Osijek.

Pranjić je mišljenja kako takve uvjete za transfer može dobiti uvijek, a smatra kako će nakon EP-a dobiti puno više.

Budući da Pranjiću na ljeto istječe ugovor s Osijekom, ode li tada, Osijek bi ostao praznih ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mladi nogometaš izjavio je kako bi bez problema s Osijekom produžio ugovor, a to je potvrdio i dopredsjednik kluba Vladimir Bučević koji je dodao kako su načelno već ponudili Pranjiću produženje ugovora.

Stoga je ta opcija trenutno najsigurnija: Pranjić će produžiti ugovor s Osijekom i nakon Europskog prvenstva otići će u Europu, a možda i u Dinamo ali za puno veće novce nego što trenutno nudi Zdravko Mamić.

Možda je i Mamić želio sada jetinije proći, pa je zato inzistirao na kupnji osječkog dvojca, da bi, nakon što se Ljubojević i Pranjić dokažu na Europskom prvenstvu, mogao još nešto zaraditi.

Jutarnji piše kako slično Pranjiću razmišlja i Goran Ljubojević koji je u utorak operiran u Muenchenu. Polusatni operativni zahvat preponskog živca prošao je u redu, i Ljubojević bi već kroz nekoliko dana mogao započeti s laganim treninzima. Potpun oporavak očekuje se za 14 dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara