Ljubojević: Ne zanima ne novac, želim samo igrati

Ljubojević: Ne zanima ne novac, želim samo igrati

BIVŠI napadač Osijeka i mladi reprezentativac Goran Ljubojević, koji je doveden u Dinamo kao najzvučnije (i najskuplje) ime prijelaznog roka, razočaran je tretmanom koji je doživio jesenas u Dinamu. Ljubojević tvrdi kako će, ne prestane li "šikaniranje", odbiti potpisivanje revidiranog ugovora prema kojem bi u nastavku sezone zarađivao 20 posto manje.

Sportski direktor i trener Dinama Ilija Lončarević od ponedjeljka održava pregovore s većinom igrača, kojima nudi potpisivanje revidiranog ugovora. Na nove uvjete zasad su pristali Zahora, Štrok i Tomić, Veldin Karić zatražio je stanku kako bi podrobno proučio novi ugovor, a Dinamo će najvjerojatnije napustiti Milinović, Hrman i Zekić.

Najbolje plaćeni napadač Dinama, Goran Ljubojević, trebao bi razgovarati s Lončarevićem u četvrtak, a u razgovoru s novinarima u srijedu otkrio je kako je spreman na smanjeni ugovor, ali pod uvjetom da postane standardan u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam prošlu polusezonu nastupao, sigurno mi promijenjeni uvjeti ugovora ne bi predstavljali nikakav problem. Uostalom, kad sam dolazio, odbio sam veći novac od ovog koji zarađujem u Maksimiru, jer sam baš ovdje htio napraviti karijeru i ostaviti dublji trag kroz dvije-tri sezone." – izjavio je Ljubojević za Jutarnji list, pa dodao: "Međutim, vidjeli ste i sami što se sa mnom događalo. Četiri mjeseca nisam igrao pravi nogomet."

Ljubojević tvrdi kako mu je srušen rejting koji je gradio zadnje dvije godine dobrim igrama, ali dodaje kako se prošla polusezona može lako zaboraviti, pod uvjetom da nađe zajednički jezik s trenerom Lončarevićem. Naravoučenije, Ljubojević je spreman ostati i sa "mršavijim" ugovorom bude li standardan u momčadi Dinama.

"Jesenas sam bio šikaniran i slično iskustvo više ne želim prolaziti. Kada od 19 zdravih igrača koji kandidiraju za utakmicu ja ne završim niti na klupi, nego na tribini, onda tu nešto ne valja. Ne zanima me novac, ne zanima me ugovor, želim igrati." – zaključio je Ljubojević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara