Llodra u francuskom finalu Marseillea stigao do četvrtog naslova u karijeri

Llodra u francuskom finalu Marseillea stigao do četvrtog naslova u karijeri

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

FRANCUSKI tenisač Michael Llodra osvojio je svoj četvrti ATP naslov u karijeri. U finalu turnira 250 u Marseilleu (nagradni fond 576.000 eura) pobijedio je sunarodnjaka Juliena Benneteaua.

Llodra je od osmog nositelja i partnera u igri parova bio bolji sa 6:3, 6:4 za sat i deset minuta igre. Bio je to treći međusobni dvoboj ove dvojice tenisača i druga pobjeda Llodre.

Godinu dana stariji Francuz ni u jednom trenutku nije bio u opasnosti, nije pružio Benneteauu, 39. igraču svijeta, nijednu priliku za break. Sâm je, pak, iskoristio obje koje je imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti je to naslov za 79. svjetskog tenisača u njegovom osmom finalu u karijeri. Zanimljivo je da je i lani igrao u finalu Marseillea, ali tada nije mogao preko još jednog sunarodnjaka, Jo-Wilfrieda Tsonge. Ranije je u karijeri Llodra podizao pobjedničke pehare u Hertogenboschu (2004.), Adelaideu i Rotterdamu (oba 2008.).

Benneteau i dalje čeka svoj prvi naslov, ovo mu je bio četvrti poraz u finalnom ogledu. U nastavku dana Benneteau i Llodra će igrati u finalu parova protiv Juliana Knowlea i Roberta Lindstedta.

ATP Marseille, finale:

Llodra – Benneteau (8) 6:3, 6:4

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara