Magath: Nisam ni sekunde razmišljao nakon poziva Wolfsburga, tamo sam kao kod kuće

Foto: Screenshot

FELIX MAGATH održao je konferenciju za novinare nakon nekoliko nevjerojatnih dana u kojima je dobio otkaz u Schalkeu, a onda ekspresno postao trener Wolfsburga.

Vratio se na taj način u momčad koju je prije dvije godine odveo do naslova njemačkog prvaka, ali situacija danas nije nimalo ružičasta budući da su "vukovi" na pretposljednjem mjestu u Bundesligi i čeka ih težak posao, s Magathom na čelu, da izbore ostanak.

"Nisam mislio da će me Wolfsburg ponovno kontaktirati. No, ovdje sam bio uspješan i osjećao sam se kao kod kuće, tako da nisam razmišljao ni sekunde kad sam dobio poziv", objasnio je Magath.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje me poznaju i naviknuti su na moj rad. Pružili su mi priliku da radim ono u čemu najviše uživam. Potreban je određeni period za izgradnju momčadi, tako da nije bitno kako ćemo završiti ovu sezonu, već kako će biti za dvije godine, kada moj ugovor završava."

No, unatoč takvim riječima i optimizmu koji je zahvatio Wolfsburg, Magath je ipak odbio pričati o novom mogućem naslovu.

"Ne mogu govoriti o osvajanju naslova u sljedeće dvije godine. Naravno da ćemo nastojati biti uspješni, ali više od toga ne mogu obećati. Najprije moram upoznati igrače i vidjeti na čemu smo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara