Makelele: Nisam rob!

FRANCUSKI veznjak je odgovorio na optužbe koje je njegov trener u Chelseau, Jose Mourinho, uputio na račun francuskog izbornika Domenecha koji je rekao da će Makelele, ukoliko se ne odazove na njegov poziv i priključi reprezentaciji, biti suspendiran. Prgavi Mourinho je odmah izjavio kako je "Makelele rob, koji nema nikakvih osobnih ni profesionalnih prava."

Rekao je Portugalac i da je Makelele odlučio da više neće igrati za Francusku i još nekoliko puta ponovio da je njegov igrač rob, bez elementarnih ljudskih i građanskih prava. Makelele se sada javio i poručio da je "Mourinho malo pretjerao i da drugačije govori kada je nasamo sa mnom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja je dužnost braniti boje moje zemlje. Ime mi je na popisu reprezentativaca i odazvati ću se izborniku", rekao je igrač koji se našao u središtu svađe između Domenecha i Mourinha jer je nakon SP rekao da prekida reprezentativnu karijeru, ali se nakon razgovora sa selektorom predomislio i stavio mu se na raspolaganje za predstojeće susrete kvalifikacija za EP koje Francuska igra sa Gruzijom i Italijom.

"Igranje za Francusku mi znači toliko puno. Iako sam profesionalac i igram za svoj klub, prihvatit ću poziv za reprezentaciju, čak i ako se moj klub ne slaže." - ustvrdio je Makelele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara