Malčić: Prozivaju me da sam pijanica, a živim kao ministrant

Tekst: S.T.
Foto: Glas Dalmacije

ŽELJKO MALČIĆ je protekle dvije sezone bio hit lige. Nekadašnji konobar je u Cibaliju došao iz petoligaša, odmah zabijao Hajduku i Dinamu te se prometnuo u prvog strijelca momčadi. Nažalost, u posljednje vrijeme je izgubio osjećaj za gol, a imao je i nekih nesuglasica s navijačima.

Maličić je i protekli vikend bio u akciji, ali ne na terenu već u jednog vinkovačkom kafiću.

"Bila je velika gužva i moja djevojka Ana Marija je nenamjerno odgurnula drugu djevojku. Ispričala joj se, ali je dečko dotične djevojke najprije udario šakom Ana Mariju, a onda joj staklenom čašom rasjekao lice. On i ja smo bili u odvojenim društvima, a kad sam saznao što se dogodilo, otišao sam po objašnjenje. No, isti momak me udario šakom u glavu. Ipak, prošao sam bolje od moje djevojke koja je zaradila šest šavova", ispričao je Malčić za Sportske novosti.

Napadač Cibalije je napomenuo kako ga je udario poznati navijač te da ga poznaje sa sastanaka s Ultrasima.

"Ne želim vjerovati da mi je ovako poslana poruka 'Ako ne zabiješ, znaš što slijedi'. Želim normalno živjeti u gradu, a ne da se moram osvrtati oko sebe. Što bih trebao, iseliti iz Vinkovaca?"

Malčića je od prvog dana pratio glas da voli zaviriti u čašicu, a ni ovo "noćarenje" mu ne ide u korist.

"Od Valentinova nisam bio u gradu poslije Dnevnika, a sad me neće biti do Božića. Sit sam prozivanja, pričaju da sam pijanac i lutalica, a živim kao ministrant. To me boli više od šake u glavu", zaključio je Malčića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara