Malević ponovno izbornik odbojkaške reprezentacije

RADE MALEVIĆ vodi 2:0. Nakon što je jučer predsjednik HOS-a Andrija Popović dobio "po prstima", danas je Izvršni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza poništio odluku o razrješenju Malevića s izborničke dužnosti te ga je na istu tu dužnost jutros vratio.

"Osjećam se iznimno umorno i iscrpljeno, ali i dostojanstveno i ponosno jer se pokazalo da sam proteklih dana govorio samo istinu koja je na kraju pobijedila. Javnost se ne treba bojati za reprezentaciju, jer momci su na Bjelolasici sto posto odradili program treninga za predstojeće EP." - kazao je Malević za Media servis nakon objave odluke o novom starom odbojkaškom izborniku.

Na sjednici je pored ponovnim imenovanjem Malevića, poništena odluka o imenovanju Lea Barića izbornikom odbojkaške reprezentacije, te je pokrenut postupak razrješenja glavnog tajnika HOS-a Petra Rilovića, prvog suradnika predsjednika HOS-a Andrije Popovića kojemu IO ipak "ne može ništa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ukidanje odluke o smjenjivanju Malevića glasali su dopredsjednik Izvršnog odbora Pero Lozica, zatim članovi Andrej Maksimović, Nada Mikulandra, Željko Švedl, Zdeslav Barač, Dražen Franolić te Petar Tonković koji je jučer imenovan vršiteljem dužnosti predsjednika Uprave Fonda za razvoj i zapošljavanje, a sa čije je predsjedničke dužnosti smijenjen Andrija Popović, predsjednik HOS-a.

Zanimljivo kako preostala dva člana IO, Andrija Popović i Ante Baković, nisu nazočili sjednici, a navodno nisu bili ni dostupni za telefonsko glasanje.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara