Mamić: Iduće sezone Dinamo će s 20 bodova prednosti osvojiti Prvenstvo

BIVŠI Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić ima nevjerojatnu vjeru u potonuli Dinamo. Mamić u subotu nije bio na Dinamovu gostovanju u Osijeku već je u Zaprešiću pratio susret Inter - Varteks, a nakon te utakmice ustvrdio je kako će Dinamo iduću sezonu dočekati na prvom mjestu sa čak 20 bodova prednosti ispred drugoplasirane momčadi.

Mamić je za Večernji list prokomentirao kako je bez stresa pogledao utakmicu u Zaprešiću te je rekao da će Dinamo biti prvi bez obzira bio on u Klubu ili ne.

"Gledam taj dvoboj Intera i Varteksa i ne znam da li da se smijem ili da plačem, gledam tko se bori za naslov, a mi zbog vlastitih gluposti proživljavamo najteže trenutke u povijesti kluba".- kazao  je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić tvrdi da zna u čemu je vodstvo kluba pogriješilo, a to je po njemu previsoki europski kriterij zbog kojeg je zanemareno domaće prvenstvo. Zato kaže kako se ubuduće tako neće raditi te da će se Dinamo, s njim ili bez njega, orijentirati na domaće prvenstvo.

Jesu li najave Dinamove buduće orijentacije ujedno i Mamićeve tihe najave povratka u klupsku Upravu? Iako je Mamić rekao da odlazi iz Dinama, predsjednik Barišić nedavno je rekao kako je Mamić jedina žrtva Dinamovog neuspjeha u domaćoj ligi te se izjasnio kako Mamić svakako treba biti uvršten u vodstvo kluba jer bez njega klub ne može.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara