Mamić potvrdio Barićev dolazak u Dinamo

Mamić potvrdio Barićev dolazak u Dinamo

ZDRAVKO MAMIĆ potvrdio je kako će Otto Barić uskoro doći u Maksimir i to na mjesto sportskog direktora. Barić neće biti direktor u fotelji, naglasio je Mamić, već će se aktivno uključiti u stvaranje europskog Dinama.

Mamić je u sportskoj emisiji Pet+ na HTV-u izjavio kako će uz Barića i Gračana, jednog od najboljih hrvatskih trenera, Dinamo sigurno postati vrhunski klub.

"Mislim da je Barišić napravio sve da bi bili veliki klub. Mi to i jesmo, u svim segmentima, samo ne na terenu", rekao je Mamić i dodao kako se čini da su pogriješili pri odabiru igrača, jer su mislili kako će kupnjom najboljih hrvatskih igrača osigurati naslov prvaka i nastup u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se osvrnuo i na šaputanja da su kupovali mlade reprezentativce samo da ih niti jedan drugi hrvatski klub ne bi mogao kupiti. Tvrdi da je to laž, i da jedan veliki klub, kao što je Dinamo, treba imati nekoliko kvalitetnih igrača na istim pozicijama, zbgo nastupa u HNL-u, a sada i u Ligi UEFA.

Spomenimo još da je Mamić nahvalio svog kapetana Niku Kranjčara, a napade po njemu proteklih tjedana opravdao je tim što puno radi. "Moje ponašanje nekada se ne može opravdati. Međutim, onaj tko puno radi, taj i griješi." - zaključio je Mamić.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara