Mamić: Predsjednici Dinama mogu biti samo Barišić i Bandić, ne zanima me Mikšić

IZVRŠNI dopredsjednik Dinama u ostavci, Zdravko Mamić, ustvrdio je kako su medijski napisi o navodnoj ponudi Borisa Mikšića "teškoj" šest milijuna eura za jedno od čelnih mjesta u Dinamu samo nagađanja.

Mamić je potvrdio da se susreo s bivšim predsjedničkim kandidatom Borisom Mikšićem, ali je zanijekao da su na sastanku spomenuti bilo kakvi konkretni novčani iznosi.

"Ni jedne jedine riječi o novcu! Rekao sam vam, tematski se malo razgovaralo o klubu, gotovo ništa..." - neuvjerljivo je kazao Mamić u razgovoru za Večernji list, pa dodao kako se nije radilo o tajnom sastanku. O održavanju sastanka Mamić je navodno obavijestio direktora kluba Damira Vrbanovića i predsjednika Mirka Barišića.

Još uvijek aktualni šef Dinama, iako bez službene titule, kazao je kako na mjestu predsjednika Dinama može zamisliti samo aktualnog predsjednika Mirka Barišića ili dogradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

"Mikšić je dobrodošao, ali rad i suradnja s njim nimalo me ne zanimaju! Svaka čast svima i neka se nitko ne uvrijedi, ali jedine dvije osobe koje mi mogu biti predsjednici i ljudi za koje bih radio su Mirko Barišić i Milan Bandić." - ustvrdio je Mamić, iako je u zadnje vrijeme nebrojeno puta kazao kako je spreman prepustiti vodeće mjesto u klubu svakome tko u Dinamo unese značajna financijska sredstva, pa i Borisu Mikšiću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara