Mamić protiv Štimca na malonogometnom terenu?

DVA NAJVEĆA suparnika u hrvatskom nogometu mogli bi se konačno razračunati, i to na nogometnom terenu. Naime, u zagrebačkoj malonogometnoj dvorani na Jelanovcu trebala bi se odigrati utakmica malog nogometa Sjever - Jug.

Kako je u razgovoru za Večernji list kazao direktor Hajduka, u pripremi je organizacija utakmice malog nogometa Sjever-Jug, pri čemu će bi se na terenu trebali susresti nogometni dužnosnici klubova iz Prve HNL.

Tako bi za momčad Sjevera trebali zaigrati zdravko Mamić, Damir Vrbanović, Vlado Zec, Mirko Barišić (!) i drugi, dok bi igrači Juga trebali biti Igor Štimac, Reno Sinovčić, Branko Grgić, Fredi Fiorentini, Robert Ježić, Mladen Romić itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Hajduka Fredi Fiorentini kratko je komentirao održavanje dotične utakmice riječima "bit će zanimljivo kad udari junak na junaka."

Susret bi se trebao održati 23. veljače, a ne sumnjamo da će nogometni susret ljutih suparnika hrvatskog nogometa biti vrlo zanimljiv javnosti, koja u medijima svakodnevno prati njihove međusobne optužbe o namještanju utakmica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara