Mamić: Robert Kovač je Nowotnyu nosio kofere

Mamić: Robert Kovač je Nowotnyu nosio kofere

IZVRŠNI dopredsjednik i najzaslužnija osoba za dolazak Jensa Nowotny u Zagreb prilikom potpisa ugovora bio je odlično raspložen. Nogometaš kojeg je Zdravko Mamić doveo u klub, uz pomoć brata Zorana, najveće je strano pojačanje otkako je hrvatske lige, a Dinamu ono dolazi u najboljem trenutku.

"Ne mora platiti 100 eura za ovaj dres, ovaj ćemo mu pokloniti. Presretan sam, šta reći." - kazao je Mamić prilikom potpisa.

"Dobro znate da smo željeli dovesti Roberta Kovača, da smo mu poslali javnu ponudu za spektakularan novac. On je istih godina kao i Jens, a kako kaže Vlatko Marković, moj brat Zoki, Živković i Robert su Jensu nosili kufere kad su išli na putovanja." - dodao je Mamić.

"Drago mi je da nema euforije, da je atmosfera na nivou. Kada je igrao sa Zokijem, Real Madrid je za Nowotnya nudio tadašnjih 50 milijuna maraka, a Bayer je od Intera tražio 120 milijuna. To dovoljno govori o kakvoj se veličini radi. Bio je kapetan Bayera, njemačke reprezentacije, to vam sve govori. Odigrao je oko 400 službenih utakmica, a s prijateljskima se broj penje na tisuću, tako da nije imao nikakve spektakularne ozljede." - upozorava izvršni dopredsjednik kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić se nadovezao na starijeg brata te dodao kako je Nowontny prošle sezone bio najbolji njemački obrambeni igrač, daleko ispred Brazilca Lúcia i ostalih.

"Izuzetno sam sretan što smo uspjeli dovršiti taj posao i da smo doveli Jensa. Nowotny je izuzetno kvalitetan igrač, kvalitetan čovjek. Vrlo je jednostavan. Nema nikakve specijalne zahtjeve i izuzetno smo sretni što ga imamo." - zaključio je Dinamov kapetan.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara