Mamić: Ti huligani nisu navijači Dinama, ali sve im opraštam

Mamić: Ti huligani nisu navijači Dinama, ali sve im opraštam

Tekst: S.T.
Foto: Ronald Gorsic (Cropix)

NAKON pobjede Dinama u Temišvaru, modri igrači nisu pozdravili svoje navijače koji su nekoliko sati prije toga bocama zasuli izvršnog dopredsjednika. Iz lože im je sugerirano da ne odu do tribine s Boysima već da se odmah upute u svlačionicu. Navijači im nisu ostali dužni, ispratili su ih povicima "Jebo vas Mamić".

> Video: Kadrovi sumraka u Temišvaru

> Jurčićev apel navijačima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Video: Dinamo konačno svijetla točka

> Paralizirani grad: Mamić bježao pod paljbom boca, igrači Temišvara nabasali na Boyse

> Video: Anderlecht izborio remi protiv Ajaxa s igračem manje

Nakon dolaska u Zagreb, Zdravko Mamić nije htio previše razgovarati o incidentima koji su cijeli dan potresali Temišvar. Modri su na Pleso stigli iza jedan sat u noći, a Mamić ovaj put nije imao svoj show, za razliku od prije dvije godine kad se momčad vraćala nakon pobjede nad Ajaxom.

"To nisu bili navijači Dinama, ali ja im opraštam. Dinamo u Hrvatskoj ima milijun i pol navijača i ovo je za njih bila velika noć. Ne želim puno razgovarati o incidentima i huliganima, ali mi je žao da je zbog nekolicine huligana bačena ljaga na Dinamo, Zagreb i cijelu Hrvatsku", rekao je Mamić novinarima okupljenim na Plesu.

Poslije poraza od Anderlechta, Mamić je bio bijesan na igrače, odlučio da neće isplatiti premije, a Mandžukića kaznio s još sto tisuća eura. Kasnije je odlučno da će ih Mamić ipak pomilovati i prepoloviti kazne ušićare li Modri štogod bodova u Europskoj ligi.

"Previše se provlači ta tema o nagradama i kaznama. Neće biti posebnih nagrada za igrače, ovo je njihov posao i za to su plaćeni", zaključio je Maminjo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara