Mamić želi da se Ćiro vrati u Dinamo!?

"PODIGNUT ću sav svoj novac iz banke i dovest ću te natrag u Dinamo! Nisam navikao da te ne čujem, da si tako miran, moram stoga nešto učiniti." - kazao je Zdravko Mamić novom treneru Hajduka Ćiri Blaževiću jučer u Dubrovniku.

Mamić je bio prva zvijezda druženja na okruglom stolu koji je organizirao T-Com.  Tijekom ručka Mamić se u jednom trenutku okrenuo prema novom treneru Hajduka Ćiri Blaževiću i ispalio kako će sve učiniti da ga vrati u Maksimir.

"Ni jedno prvenstvo u zadnjih petnaest godina nije prošlo bez režije sudačke mafije! Nama je potvrđeno da smo ove godine oštećeni u čak dvadeset slučajeva, a donirani samo u jednom. Da je jedna odluka bila drukčija, tko zna kako bi se završila ova sezona.“ - kazao je Dinamov izvršni dopredsjednik.

Kako piše Večernji list, Ćiro se trudio ostati suzdržan, ali nije mogao sakriti da su mu se svidjele Mamićeve riječi koje su uslijedile: "Dinamov debakl počeo je onoga trenutka kad je prije dvije godine otišao Ćiro“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro se tek osvrnuo na završeno prvenstvo. Kazao je da nema ništa poraznije za trenera kad mu momčad, uz dužno poštovanje prema nagradi, dobije takvo prizananje. "Kao da ih je vodio papak.“ – našalio se na svoj račun.

Mamić je čestitao trenerima u Hajduku koji su Niku uspjeli dovesti u "normalno“ igračko stanje. Objasnio je da on nije bio za Nikin odlazak, ali da je predsjednik Barišić bio za to da Hajduk bude u istom statusu kao i ostali potencijalni kupci.

Zaključio je da Niko igrački nije donio ništa Hajduku, te da svi skupa žmire na protekcije koje mu osiguravaju čvrsto mjesto u postavi reprezentacije, a koje svojim igrama nije zaslužio.

 (Foto:Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara