Mamićevska provizija pohlepnog pizza majstora koči povijesni transfer: Raiola odletio Pogbi u Miami

Mamićevska provizija pohlepnog pizza majstora koči povijesni transfer: Raiola odletio Pogbi u Miami

Foto: Twitter

MINO RAIOLA, menadžer Paula Pogbe, na njegovom povratku iz Juventusa u Manchester United, teškom 120 milijuna eura odštete, trebao bi zaraditi nevjerojatna 32 milijuna eura provizije. 

Iako mu to pripada zbrajanjem unaprijed dogovorenih i potpisanih klauzula o postocima, ovakva bogovska provizija postala je proble koji usporava transfer blizu realizacije. 
 
Raoila, kontroverzni agent koji je postao zastupnik igrača tako što bi se sprijateljio s onima koji su se okupljali u njegovoj pizzeriji u Nizozemskoj, jučer je poručio kako navodno riješeni posao još nije realiziran ni dogovoren i da ima puno medijskog blebetanja oko detalja transfera. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nešto od tog "bla bla bla" svakako se tiče spomenute Raioline provizije, koja iznosi 30 posto na Pogbine transfere. Ali, igraču se takva raspodjela ne sviđa, s obzirom da je navedene uvjete Raiola dogovorio s Juventusom, a ne s njim. 
 
Pouzdani L'Equipe navodi da je transfer zapeo zbog Raioline provizije, zbog čega je menadžer, kako bi odobrovoljio njegovu zlatnu koku, odletio u Miami, gdje je Pogba na odmoru. Talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio potvrđuje Minov iznenadni let na Floridu ovim povodom. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara