Manchester United Realu: Tužit ćemo vas Fifi!

EUROPSKI prvak Manchester United zaprijetio je madridskom Realu tužbom Fifi, ukoliko "kraljevski klub" nastavi iskazivati javno zanimanje za Cristiana Ronalda.
 
Iz Reala su proteklih tjedana redovito stizale poruke o zanimanju za Cristiana Ronalda, koji je pod ugovorom s Manchester Unitedom. U europskom prvaku zbog toga su izgubili živce, te su izdali priopćenje u kojem, između ostalog, stoji:

"Činjenice su da je Cristiano Ronaldo ugovornom obvezom naš igrač još dugo vremena, te da ga ne kanimo prodavati. Stoga naš klub neće imati drugog izbora nego prijaviti Real Fifi, ukoliko se nastavi ova potpuno neočekivana moda vrbovanja našeg igrača, a što je potpuno protivno propisima, i što ubuduće više nećemo tolerirati! Nitko ne treba niti najmanje dvojiti da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da zadržimo našeg najboljeg igrača. Osim toga, na ovaj način se ometa i portugalska reprezentacija u pripremama za Europsko prvenstvo".

Manchester United je u ne tako davnoj prošlosti prodao Realu tri igrača, Davida Beckhama, Ruuda van Nistelrooya i Gabriela Heinzea. Međutim, ovoga puta je, kako kaže menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson, situacija sasvim drukčija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ali Van Nistelrooya i Beckhama smo prodali zato što smo to željeli. Morate znati da Real nije jedini klub koji se zanima za Ronalda, ali ostali o tome ne govore".

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara