Mancini: Rekordi ništa ne znače

TRENER Intera Roberto Mancini izjavio je kako rekordni niz njegove momčadi od 12 pobjeda neće značiti apsolutno ništa ako ne osvoje prvenstvo na kraju sezone.

Mancini tvrdi da njegova momčad neće slaviti taj rekord, te da mu je bilo puno važnije ugrabiti ta tri boda koja ih dodatno približavaju naslovu prvaka, nego se opterećivati sa šupljom statistikom.

"Ovaj rekord ništa ne mjenja i moji igrači nisu o tome niti govorili. 12 uzastopnih pobjeda je važno postignuće, ali samo za to što nas to dovodi sve bliže cilju, osvajanju prvenstva. No, ako naslov prvaka izostane ovo neće imati nikakvo značenje; slavit ćemo tek na kraju", rekao je Mancini, prenosi Eurosport.

S njim se slaže i strijelac drugog sinoćnjeg gola, Zlatan Ibrahimović: "Nismo uopće razmišljali o rekordu. Naravno da svaku utakmicu želimo pobjediti i tako se dogodilo da je ovo rekordni niz pobijeda. Ali nijedna ekipa nije savršena, uvijek ima prostora za poboljšanje", smatra Zlatan.

Mancini je dodao i da je napokon zadovoljan izvedbom Brazilca Adriana, koji se polako vraća u formu: "Adriano je odigrao dobro, iako on može još više. Ali sretan sam što se poboljšava iz utakmice u utakmicu. To je pozitivan znak."

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara