Mancini: Teveza smo puno platili, nije korektno da on sad ide na posudbu

Foto: AFP

MENADŽER Manchester Cityja Roberto Mancini zauzeo je stav da njegov klub ne bi trebao pristati na posudbu Carlosa Teveza u redove Milana, već ga svakako nastojati prodati.

Ljubav Teveza i Mancinija, odnosno Manchester Cityja, odavno je pukla. Zapravo, i prije ove sezone su Mancini i Tevez imali epizoda kakve u niti jednom klubu ne žele vidjeti na relaciji između trenera i igrača. No, kada je Tevez, prema Mancinijevom iskazu, odbio ući u igru u ogledu Lige prvaka protiv Bayerna, sve su veze između njih dvojice definitivno popucale. Klub je suspendirao i kaznio Teveza koji već dulje vrijeme ne igra natjecateljski nogomet i čeka rasplet svoje sudbine.

AC Milan je ozbiljno zainteresiran za njegove usluge, ali u aktualnom talijanskom prvaku žele dovesti Teveza na posudbu. Takav scenarij se Manciniju uopće ne sviđa.

"Nadam se da ćemo pronaći dobru soluciju i za nas i za Carlosa. Želimo da se on vrati igranju nogometa i zato bi ga bilo najbolje prodati. Posudba za nas nije dobra opcija. Znate, kada Manchester City dovodi igrače, on ih kupuje i plaća veliku cijenu za njih. Ali, kada igrači idu iz našeg kluba, onda bi, kao, trebali na posudbu. To nije korektno! City je platio puno novca za Carlosove tri godine u našem klubu. Sada bi bilo pošteno da neki drugi klub koji ga želi, bio to Milan, Juventus, PSG ili Inter, plati za njega realnu vrijednost", poručio je Mancini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara