Maradona: Bogu zahvaljujem što je Messi Argentinac

Maradona: Bogu zahvaljujem što je Messi Argentinac

Totalsport
Foto: AFP

DIEGO MARADONA naslađivao se pred argentinskim novinarima nakon minhenske pobjede nad Njemačkom (1:0) u prijateljskoj nogometnoj utakmici.

"Jednom kada smo izgubili, izbrojio sam da ste mi postavili više od pedeset pitanja. Ne zaslužujemo li sada više vaših cijenjenih pitanja?", sarkastično je argentinski izbornik pitao pripadnike sedme sile na novinarskoj konferenciji unutar Allianz Arene nakon što su novinari završili s pitanjima.

"Trebala nam je utakmica u kojoj ćemo dokazati sami sebi da smo sposobni za velike stvari", počeo je obraćanje novinarima i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što ste vi vidjeli danas, ja sam još prije vidio na treningu. Znao sam i znam i dalje što ćemo biti u stanju učiniti na travnjaku kad dobijemo mogućnost nekoliko dana biti zajedno."

"Bila je ovo utakmica na razini četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Obje su momčadi ušle u nju s najboljim što imaju. Argentina je pokazala vrijednosti koje naš nogomet oduvijek posjeduje. Imam sjajne igrače i, uz Božju volju, na Svjetskom prvenstvu našem narodu možemo priuštiti jako puno radosti."

O pojedincima Maradona nije želio previše govoriti. Na inzistiranje da nešto kaže o Lionelu Messiju nekad najbolji svjetski nogometaš samo je kratko komentirao: "Zahvaljujem Bogu što je Messi Argentinac! "

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara