Maradona: Ispričavam se Platiniju, ali Peleu ne

Totalsport
Foto: AFP

ARGENTINSKI izbornik Diego Maradona ispričao se predsjedniku Europske nogometne federacije (UEFA) Michelu Platiniju nakon utakmice njegovih nogometaša protiv Južne Koreje (4:1).

> Maradona o Platiniju: On je Francuz, a znate kakvi su oni, uvijek misle da su bolji od svih

Novinarima je ranije Maradona govorio o svojim pogoršanim odnosima s Platinijem rekavši da je Platini "kao i svi Francuzi: misli da je bolji od drugih". Sve to dogodilo se nakon što su mu novinari prenijeli navodnu Platinijevu izjavu da je u glavi Maradona "premda izbornik, i dalje samo igrač".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Platini mi je poslao pismo u kojem mi je objasnio da nikad nije rekao ono što su novinari napisali. Iskreno mu se ispričavam, ali Peleu nikako", rekao je Maradona, kojem je zasmetala opaska 70-godišnjeg Brazilca da se izborničkog posla prihvatio zbog financijske krize.

Novinari su Maradonu u četvrtak također pitali o strastvenim zagrljajima koje razmjenjuje sa svojim igračima i kolegama na klupi.

"I dalje preferiram žene. Hodam s Veronicom koja je plavuša i ima 31 godinu. Nisam zastranio. Svejedno, volim priznati svojim igračima dobru igru i čestitati im na tome."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara