Maradona izaziva: Ferguson je postao veliki trener tek kad su mu doveli velike igrače

Maradona izaziva: Ferguson je postao veliki trener tek kad su mu doveli velike igrače

Foto: AFP

DIEGO MARADONA ponovno se zbog nepromišljene izjave našao u središtu pažnje. Ovaj put mu je meta bio legendarni menadžer Manchester Uniteda čije je izjave nazvao "velikom šalom".

Maradonu je razljutila podrška koju je Ferguson dao treneru Manchester Cityja Robertu Manciniju u "slučaju Tevez". Mancini je, podsjetimo, izjavio da više ne računa na argentinskog napadača nakon što je ovaj odbio ući u igru u dvoboju protiv Bayerna u Ligi prvaka. Tevezov sunarodnjak Maradona, dakako, cijelu priču doživljava drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ferguson ne bi smio pričati o tome jer je on postao veliki trener tek kad su mu doveli velike igrače. Ferguson je branio Mancinija, a ja dobro poznajem Mancinija, a znam i Teveza, a ako Ferguson nije upućen u problem, ne bi smio pričati. Zato su njegove izjave velika šala", ne odveć suvislo je poručio Maradona, koji je trenutno trener Al Wasla u UAE-u.

"Vrlo je teško suditi o tom događaju odavde, ali to je sve stara priča. Nije se to prvi put dogodilo. Već smo prije čuli da Tevez ne želi ostati i igrati u Manchester Cityju, a sada se to dogodilo i u utakmici. Stvari su izmakle kontroli", zaključio je Maradona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara