Maratonac svjetske klase: Od Vukojevića više pretrčali samo Anderson i Nicolita

"KOLIKO ste rekli? To je zaista dobro. Ali nije toliko bitno koliko sam ja pretrčao, najbitnije je da momčad funkcionra dobro.", skromno je nakon utakmice s Poljskom pričao Ognjen Vukojević.
Bilićev maratonac pokazao je svjetsku sprintersku klasu, protiv Poljaka je pretrčao čak 12.080 metara, a veću dionicu od njega do sada su na turniru prevalili samo  Šveđanin Daniel Anderson i Rumunj Banel Nicolita. Anderson je pretrčao 12.520 m tijekom susreta sa  Španjolskom, dok je Rumunj Banel Nicolita odradio 12.240 m s Italijom.

"Opet ću reći da je to lijepa brojka, ali najvažnije je da smo protiv Poljske pokazali da imamo 23 vrhunska igrača. Mogli smo unakaziti Poljake već u prvom poluvremenu, imali smo sjajne šanse. Visoko smo ih napali, odigrali smo hrabro, borbeno, kompaktno.  Nismo im dali disati..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Praktički nam nisu stvorili šansu, osim jednog prekida na početku i zicera koji je pred kraj susreta Runje fantastično skinuo. Presretan sam, zaista presretan jer je ova, nazovimo je, druga momčad, pokazala svoju veličinu i vrijednost.", rekao nam je Ogi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara