Marić: Ne znam jesam li potreban Dinamu

NAKON što ga je trener Dinama Josip Kuže izvadio iz igre nakon prvog poluvremena u subotnjem porazu zagrebačke momčadi na gostovanju u Osijeku, "Modra" zvijezda prijelaznog roka glasno je iskazao svoje nezadovoljstvo takvom Kužeovom odlukom.

Podsjetimo, Dinamo je unatoč vodstvu domaćina u prvom poluvremenu utakmice s Osijekom bio bolja momčad na terenu, "Modri" su stvarali prilike i opasno prijetili golu Osijeka, ali bez konkretnog učinka.

Marić je u razgovoru za Sportske novosti ustvrdio da Dinamo u utakmici s Osijekom nije odigrao dobro, te kazao kako su "Modri" ipak imali prilike ne samo za izjednačenje, nego i za vodstvo, ali ih nisu iskoristili.

"Ja nisam bio na pripremama, to je razlog što se sve teže uključujem u igru s ostalima. Ali isto tako moram reći, premalo mi je pruženo vremena da se dokažem. Tek po 45 minuta sa Željezničarom i Osijekom, za mene je to nedovoljno." - požalio se Mara.

"Za dokazivanje je potrebno daleko više minuta igre. Ako neki misle da nisam opravdao očekivanja, trebaju mi otvoreno reći. Ako me trebaju, neka mi daju da igram 90 minuta, ako ne, neka mi to kažu. Još uvijek ne znam jesam li Dinamo potreban ili ne." - kazao je Marić, pa nešto optimističnije dodao: "Ipak, s pravom očekujem bolje sutra."

S Marićem se složio i trener Kuže, koji je u razgovoru za Večernji list priznao da je pogriješio kad je izvadio Maru iz nakon samo 45 minuta, jer je Marić iskusni igrač koji preuzima odgovornost u teškim situacijama, a posebno u napadu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara