Mario Carević: Hajduk je gotova priča, ali u Dinamo bih došao

KAKO situacija u Al Ittihadu za Carevića nije baš najbolja, sve više razmišlja o povratku u Europu. Priča s Hajdukom je definitivno završena, ali je zato Dinamo otvorena opcija.

Klubu je već najavio kako će u lipnju prekinuti ugovor. Budući su za njega dali više od milijun dolara, Arapi sada traže 500 tisuća dolara odštete. Zbog neredovitih isplata, Carević smatra kako će na kraju odšteta ipak biti nešto manja.

Ipak, ne žali što je otišao na Bliski istok. "Bilo je to sjajno iskustvo, veliko je zadovoljstvo bilo raditi s Tomislavom Ivićem." – rekao je za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije, kaže, razmišljao o Dinamu i sve zapravo ovisi o njegovom menadžeru Pokrovcu, koji je, usput budi rečeno, i Niku Kranjčara odveo u Hajduk. Osim o Pokrovcu, dolazak Carevića u Dinama ovisi i o Mamiću i njegovoj listi igrača za sljedeću sezonu na kojoj bi se Carević, prema Jutarnjem listu, vjerojatno mogao naći.

"S Dinamom nisam kontaktirao, ne znam jesu li uopće zainteresirani, ali – možda se uskoro vidimo u Zagrebu!" – dodao je potvrdivši kako ne bi imao ništa protiv da zaigra u modrom dresu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara