Marković o svom navodnom rasizmu: Fuj!

Marković o svom navodnom rasizmu: Fuj!

KADA smo presidentea Vlatka Markovića kontaktirali u vezi eventualnih pomaka u "akciji izbornik", podvukli smo i njegovu rečenicu što je u utorak osvanula na stranicama jednog našeg dnevnika. "Hrvatski izbornik ne može biti crnac, pa nijedan crnac dosada nije vodio neku veliku reprezentaciju." - zvuči oštro i nadasve rasistički.

Marković se pošteno naživcirao, pa je u našoj telefonskoj slušalici nekoliko puta odjeknulo "Fuj, fuj, fuj." Da, takva je bila i naša reakcija kad smo pročitali sporni članak.

"Samo jednom sumanutom idiotu može pasti na pamet napisati takvu laž! Neće više tako ići! Ja da u jedan u noći spremno odgovoram na sve upite, a vi novinari da to zlosrdno koristite. Bez autorizacije više ništa neću reći. Smiješno! Pa da predsjednik Europske tehničke komisije nešto tako kaže. Sulude laži, ništa drugo." - ispalio je predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što se kontakata tiče, trenutno sam u inozemstvu, imam dogovorene neke sastanke. Dakle, radi se. Do ponedjeljka ćete imati ime novog izbornika. Prednost i dalje dajem domaćim stručnjacima." - dodao je Marković.

D.R.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara