Massa: Ferrari može biti samo bolji

Massa: Ferrari može biti samo bolji

Foto: AFP

NAKON tri odvožene utrke Svjetskog prvenstva u Formuli 1 navijači Ferrarija nikako ne mogu biti zadovoljni bolidom, kao niti rezultatima svojih miljenika, Fernanda Alonsa i Felipea Masse.

Već sada Ferrari prilično bodovno kaska za Red Bull Renaultom i McLaren Mercedesom. Imaju više nego upola manje bodova od Red Bulla (105:50), dok im McLaren bježi za 35 bodova.

Primjerice, Brazilac Massa je dosad osvojio sedmo, šesto i peto mjesto, a o svemu dosad viđenom kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je lako govoriti nakon utrke što je moglo donijeti bolji rezultat. Prošlog vikenda u Kini, u Šangaju, vjerojatno je dobitna kombinacija bila trostruko zaustavljanje u boksu, a ne dvostruko. No, ponavljam, jednostavnije je sada pametovati negoli za vrijeme utrke donositi prave odluke", rekao je Massa i nastavio:

"Vidjeli ste kako je polovica momčadi bila za jednu varijantu, a polovica za drugu. To je samo dokaz da svi mi još uvijek lutamo u mraku. Niti jedna momčad nema istančanu politiku i zato je nakon tri utrke jako hrabro donositi nekakve velike zaključke."

Massa definitivno vjeruje u promjenu odnosa snaga kada su konstruktori u pitanju, te najavljuje:

"Ferrari može biti samo bolji. To je najbolja vijest u svemu", zaključio je trenutačno šesti vozač u ukupnom redoslijedu. Jedno mjesto je bolje plasiran njegov timski kolega, Španjolac Fernando Alonso.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara