MasterCard Europe sponzorira Ligu prvaka i Euro 2008

MASTERCARD EUROPE potvrdio je da je produljio svoju 14- godišnju vezu sa UEFA-om kao službeni sponzor UEFA Lige prvaka od 2006. do 2009. i UEFA Euro 2008.

MasterCard je sponzor Europskog prvenstva još od 1992. godine i Lige prvaka od 1994. godine. Po obnovljenom ugovoru MasterCard će imati ekskluzivna prava u kategoriji  usluga plaćanja. Paket uključuje i prava na druga UEFA-ina događanja kao što su  Žensko Europsko prvenstvo, U-21 Europsko prvenstvo i Futsal Europsko prvenstvo.

Jeremy Nicholds, komercijalni direktor MasterCard Europe kazao je da je nastavak partnerstva sa UEFA-om moćan temelj na kojem može graditi MasterCard brand među 330 milijuna korisnika MasterCard kartica u Europi, kao i za stvaranje pogodnosti za nove klijente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA Liga prvaka i UEFA Europsko prvenstvo doživjeli su nagli rast popularnosti od kada je MasterCard započeo svoju suradnju sa UEFA-om 1992. godine. Trenutno su rangirani među najveća sportska natjecanja na svijetu, sa blizu 50% publike na UEFA Ligi prvaka 2004/05 koji su došli izvan Europe.

"Vrlo smo sretni što obnavljamo našu vezu s MasterCardom, jednim od najboljih svjetskih brandova. MasterCard je naš dugogodišnji vrijedan partner i sretni smo što su odlučili nastaviti podržavati UEFA-ina klupska i svjetska natjecanja do kraja desetljeća. Ponosni smo što možemo pomoći kompaniji MasterCard i njenim bankama klijentima da utječu na internacionalni jezik nogometa kako bi stvorili neprocjenjivo iskustvo za milijune korisnika kartica diljem svijeta." - kazao je Lars-Christer Olsson, CEO UEFA.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara