Matej Mamić: Kad se vratim, igrat ću još kvalitetnije

Matej Mamić: Kad se vratim, igrat ću još kvalitetnije

VIJESTI RTL Televizije večeras u 18.45 sati emitirat će intervju s hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Matejom Mamićem, a mi vam prenosimo najzanimljivije dijelove tog intervjua.

Naš košarkaški reprezentativac Matej Mamić kazao je kako ima dva cilja u životu nakon stravične ozljede kralježnice do koje je došlo u studenom 2005. nakon što je pao i udario glavom o parket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi mu je cilj normalan život s obitelji, a drugi ponovno uspješno igrati košarku.

"Normalno da nisam još fit, jer bih onda već igrao košarku, ali sve dolazi i to mi daje snagu i nadu za dalje. Moja desna ruka je jako blizu onoga što je bila, lijeva još uvijek nije ali je napredovala za 500 posto sigurno. Recimo imao sam jedan aparat koji pokazuje snagu u rukama. Prije tri tjedna sam imao 15 posto u lijevoj, a u desnoj sam imao 40 posto. Prije tjedan dana sam imao u desnoj 80 posto, a u lijevoj 60 posto. Od tada sam sigurno još napredovao, tako da sam stvarno blizu." - kazao je Matej Mamić u razgovoru za RTL dodajući kako već i sada ima pokrete koji su mu potrebni u košarci, samo je "dosta usporen".

Mamić se nada kako će već za tri mjeseca biti onaj stari, no košarci se vjerojatno neće vratiti ove sezone, iako bi volio biti spreman već za doigravanje.

"Možda ću iduće sezone biti i malo kvalitetniji zato što sad na nekim stvarima više radim i više mislim nego što sam prije radio" - kazao je Mamić.

Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara