Matej Mamić želi na parket već u travnju

Matej Mamić želi na parket već u travnju

HRVATSKI košarkaški reprezentativac Matej Mamić uvjeren je da će se nakon stravične ozljede kralježnice vratiti na parket. Iako su najcrnje prognoze govorile o mogućnosti trajne paralize, Mamićev oporavak teče vrlo dobro, a naš košarkaš, koji je zbog svoje izuzetne hrabrosti proglašen "hrvatskim hrabrim srcem", kazao je kako se nada da će moći zaigrati za svoj klub već u travnju, u play-offu njemačkog prvenstva.

Kako javlja Berlin Morgenpost, Mamićev oporavak napreduje toliko dobro da naš reprezentativac već može hodati na većim udaljenostima po prostorijama bolnice Berlin-Marzahn, iako priznaje da su mu duže šetnje iscrpljujuće.

Njegov liječnik Walter Schaffartzik kazao je Morgenpostu kako će Mamić moći živjeti normalan život bez invalidskih kolica. Schaffartzik vjeruje kako će naš reprezentativac u potpunosti povratiti sve tjelesne funkcije. No, sam Mamić je puno optimističniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da ću još neko vrijeme biti u bolnici. Ovdje imam sve što mi treba. Želim ostati što je moguće kraće u bolnici, ali u isto vrijeme želim ostati koliko god je potrebno." - kazao je Mamić.

"Ova ozljeda će me izbaciti s terena na samo šest mjeseci. 90 posto sam siguran da ću opet igrati. Moja najveća želja je zaigrati u play-offu krajem travnja. Ako ne tada, onda ću sigurno igrati sljedeće sezone." - dodao je naš hrabri košarkaš.

Hrvatski reprezentativac je kazao kako uskoro želi otići kao gledatelj na jednu utakmicu Albe, ali tek kad bude bez pomoći invalidskih kolica mogao doći na susret.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara