Medveščaku najmanje dvije domaće utakmice u doigravanju

Medveščaku najmanje dvije domaće utakmice u doigravanju

Tekst: Totalsport
Foto: Cropix

EBEL liga objavila je datume igranja utakmica prvoga kruga doigravanja sezone 2009./2010. Zagrebački Medveščak najmanje će dvije utakmice igrati pred domaćom publikom.

KHL Medveščak Zagreb u svojoj je prvoj sezoni igranja u regionalnoj ligi EBEL osigurao doigravanje. Prema upravo objavljenom rasporedu Lige, najmanje dvije utakmice igrat će se u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, i to u utorak, 23. i nedjelju, 28. veljače 2010. Iako je momčad okupljena tek ove sezone, odličnom timskom igrom osigurala je ulazak u osam najboljih lige EBEL, kao i mogućnost natjecanja za prvaka lige.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doigravanje će se igrati u četiri skupine, odnosno u prvoj će igrati prvi protiv osmoga kluba iz osnovnog dijela sezone, u drugoj drugi protiv sedmoga, u trećoj treći protiv šestoga, a u četvrtoj četvrti protiv petoga. Navedeni parovi igraju međusobno sve dok jedna momčad od dvije u skupini ne ubilježi četiri pobjede. Polufinale igraju četiri pobjednika iz sve četiri skupine.  

Zagrebački Medveščak tako će igrati najmanje četiri utakmice, od kojih se one u nedjelju, 21. veljače i četvrtak, 25. veljače igraju u gostima, a one u utorak, 23. i nedjelju, 28. veljače igraju se u Zagrebu.  

Do početka doigravanja preostala su još četiri kola. U petak, 5. veljače zagrebački Medveščak odlazi u goste ljubljanskoj Olimpiji, 7. veljače u Graz 99er-sima, 16. veljače gostuje kod Black Wingsa u Linzu, a posljednja domaća utakmica regularnog dijela lige EBEL igra se 19. veljače u 19.15 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara