Mellberg: Bio sam grub prema Kranjčaru

Mellberg: Bio sam grub prema Kranjčaru

SUSRET između Portsmoutha i Aston Ville neće po dobrom pamtiti švedski reprezentativac Olof Mellberg koji je radi dva žuta kartona prije vremena morao pod tuš. Prvi žuti je zaradio nakon iznimno grubog prekršaja nad Nikom Kranjčarom, kada ga je, pokušavajući ga zaustaviti, rukama hvatao za vrat.

"Bio je to start za žuti karton. Pokušao sam ga proći, a on se dobro postavio, ušao je ispred mene pa sam se malo poslužio rukama. Nakon toga prekršaja naletio je na zglob Lassane Diarre i tako zaradio isključenje i jednu utakmicu suspenzije", kazao je Mellberg.

Njegova Aston Villa poražena je 2:0 i trenutačno je na sedmom mjestu Premierlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za lokalni dnevnik Mellberg je dodao da drugi žuti karton po njegovom mišljenju nije bio zaslužen. U 89. minuti 30-godišnji Šveđanin koji na ljeto seli u Juventus udario je po gležnju Lassane Diarre i zaradio isključenje.

"Zakasnio sam i napravio prekršaj, ali odluka je bila prestroga. Malo prije toga isključio je igrača Portsmoutha Muntarija, pa je sudac vjerojatno želio urediti brojčano stanje na terenu. Čim sam faulirao igrača Portsmoutha, znao sam da će dobiti drugi žuti karton. Sudac je dotrčao i primio se za džep", prepričao je Mellberg.

F.V./D.R.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara