Miccoli i dalje sipa bijes prema Lippiju: On je Juventin i cijela reprezentacija mora biti takva

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

DVA talijanska nogometaša koja su najžešće reagirala nakon nepozivanja izbornika Marcella Lippija u reprezentaciju bila su Antonio Cassano iz Sampdorije i Fabrizio Miccoli iz Palerma.

I dok se Cassano odavno smirio te prihvatio činjenicu da neće igrati na Svjetskom prvenstvu (prošlog vikenda se i oženio), Miccoli i dalje bjesni. Krenula je nova bujica ogorčenja iz njegovih usta.

"Nikada se Lippi nije udostojio doći u Palermo i vidjeti kako igramo. Bili smo jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva, ali to mu nije bilo dovoljno", rekao je Miccoli, koji je inače bio ozlijeđen pri kraju sezone i neki su nepozivanje u momčad svjetskih prvaka povezali s tim.

"Ma ne bi mene Lippi pozvao niti da sam najspremniji na svijetu. Ta lagana ozljeda nema nikakve veze s tim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miccoli je nastavio:

"Premda su igrali katastrofalno cijelu sezonu, on je popunio reprezentaciju igračima iz Juventusa. On je Juventin, pa valjda i cijela reprezentacija mora biti takva", završio je jedan od najboljih igrača prošlogodišnje Serije A s upisanih 19 pogodaka i deset asistencija, koji je ranije u karijeri nosio dres torinske momčadi.

Nakon što je Italija odradila dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu (dva puta 1:1, protiv Paragvaja i Novog Zelanda), evidentno je da im strašno nedostaje vezni igrač s kvalitetnim sklonostima prema napadu. I Cassano i Miccoli su mogli taj posao obaviti na fantastičan način.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara