Mihačić na trenerskom seminaru otkriva tajnu fizičke pripremljenosti hrvatske reprezentacije!?

NA NAUTOMANIJI, jedriličarskoj regati u organizaciji HNS-ovog sponzora INA-e, snage će odmjeriti treneri i sportski direktori naših prvoligaša. Miroslav Ćiro Blažević, koji je prošle godine bio član posade "Bilih", u utorak je izvukao parove koji će iz rogozničke Marine Frapa zajedno isploviti.

Dakle, pet jedrilica s pripadajućim posadama otisnut će se s obale u sastavu: 1. Cibalija, Međimurje i Kamen Ingrad, 2. Dinamo i Slaven Belupo, 3. Zagreb i Šibenik, 4. Varteks i Hajduk te 5. Pula, Rijeka i Osijek.

"Među mnogim krivim stvarima kojima se HNS bavi, ova regata je jedini biser. Svaka im čast, jedva čekamo u Rogoznicu." - prigodno je kazao Ćiro Blažević.Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, u sklopu Nautomanije treneri će ponešto i raditi, s obzirom da im je HNS u Rogoznici pripremio radni seminar. Sudjelovat će većina trenera 1. i 2. HNL, ali i nekolicina talijanskih stručnjaka.

Predavanje o pirpremama Irana za SP u Njemačkoj održat će Branko Ivanković, jedan od ozbiljnijih kandidata za klupu hrvatske reprezentacije.

No, svakako će najzanimljivije biti izlaganje Vatroslava Mihačića, koji će s nazočnima podijeliti tajnu "uspjeha" kondicijskih priprema Hrvatske uoči odlaska na Mundijal! Uopće ne dvojimo kako će njegovo predavanje biti, ako ne među najposjećenijima, onda svakako među najzabavnijima.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara