Mihajlović biranim riječima o Miloševiću i Arkanu, tvrdi da bi zadavio Štimca

SINIŠA MIHAJLOVIĆ, kontroverzni branič talijanskog Intera i reprezentacije SiCG, poznat po svojim tvrdim nacionalističkim stavovima, kazao je kako je Igor Štimac jedini čovjek kojeg bi – zadavio!

"Sa Igorom Štimcem sam igrao u mlađim reprezentacijama, družili smo se. Onda mi je na finalu kupa u Beogradu rekao: "Dabogda ti pobili sve u Borovu." Posle smo se sreli na prijateljskom meču Sampdorija - Derby County." – kazao je Mihajlović u razgovoru za srpski tabloid Kurir."

"Vidim oborio pogled, ja ga štipam, vrijeđam, on šuti ko pička. Jedini čovek kojeg bih mogao zadaviti je on." – dodao je Mihajlović.

Srpski nogometaš se u razgovoru za Kurir dotakao svojih političkih istomišljenika, ratnih zločinaca Slobodana Miloševića i Željka Ražnatovića Arkana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milošević je ostavio super utisak na mene, bar u ona tri kontakta koliko smo imali. On je bio predsjednik moje države i zbog toga sam ga branio, kao što bih i svakog drugog predsjednika. Mislim da je Milošević imao jedino moj dres, od svih nogometaša. Vidim da se u Hagu dobro drži, da ih zajebava." – kazao je Mihajlović.

Na novinarski upit srami li se činjenice da se družio s Arkanom, Mihajlović je kazao kako se ne srami nijednog svog prijatelja.

"Arkana sam dobro poznavao, družili smo se, bio je moj sportski prijatelj. Ne ulazim u to šta je bilo u ratu, prije i poslije. On mi je pomogao, pošto je moja majka Viktorija Hrvatica. Spasio je i jednog mog strica da ga ne ubiju. O njemu mogu da kažem sve najbolje." – zaključio je srpski reprezentativac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara