Mihajlović: Odbio sam tri ponude zbog Intera

SINIŠA MIHAJLOVIĆ, bivši srpski reprezentativac, a danas pomoćnik Roberta Mancinija na trenerskoj klupi Intera, oduševljen je atmosferom u milanskom klubu.

"Odbio sam tri ponude zbog Intera. Zvali su me da budem trener Crvene zvezde, da budem izbornik Srbije ili predsjednik tamošnjeg nogometnog saveza. Sve tri sam odbio jer mi je u Interu predivno", rekao je Siniša Mihajlović i nastavio hvaliti sadašnjeg trenera kluba Roberta Mancinija.

"U karijeri sam radio pod vodstvom mnogih trenera. Bio sam kod Svena Gorana Erikssona, Vujadina Boškova, Dina Zoffa, Carla Mazzonea i Alberta Zaccheronija, no uvjerljivo najbolji dojam je na mene ostavio Roberto Mancini. Mislim da je najbolji taktičar od svih njih i da najbolje poznaje filozofiju nogometa", rekao je Mihajlović i sjetio se dana nakon ispadanja Intera od Liverpoola u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kratko je trajala atmosfera kako ću ja preuzeti vodstvo kluba jer je Mancini najavio odlazak. Ništa nam nije bilo jasno, jer u svlačionici Mancini nije ništa rekao. Sve se nakon toga smirilo i jako mi je drago što je Roberto ostao ovdje", završio je Siniša Mihajlović. 

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara