Mikić i Marić ostaju u Dinamu?

Mikić i Marić ostaju u Dinamu?

MIHAELU MIKIĆU Rusi nisu htjeli odmah uplatiti novce na račun, a Silvio Marić se ispričao Ćiri i upravi, pa ga sad smatraju vrijednim pojačanjem.

Mikićev manager Stojadinović izjavio je da Rusi nisu bili korektni, jer nisu odmah htjeli platiti cijeli transfer, već su samo dali ugovorne garancije. Stojadinović je tražio ili cijeli iznos ili bankovnu garanciju.

Rusi tvrde da će sigurno platiti, a ako ne plate da postoji zakon koji će ih kazniti.

Mikiću, Dinamu i Stojadinoviću to smeta, i ne žele da se s tim odugovlači, jer, kažu, tko zna što bi se moglo dogoditi. Možda se boje da Mikić ne bi zadovoljio, pa bi Rusi odustali.

Novi glasnogovornik Dinama, Ado Kožul, izjavio je da Marić sigurno ostaje u Dinamu. Marić se na sastanku s Blaževićem i Mamićem obojici ispričao, te je shvatio da i on mora sam promijeniti svoj odnos prema nekim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić ostaje jedan od temelja Ćirine momčadi, dodao je Kožul.

Silvio Marić nije zadovoljan svojim statusom u Dinamu pa je gotovo sigurno da će otići čim uhvati prvu pruiliku.

Velimir Zajec, Panathinakosov manager želio bi vidjeti Marića u Grčkoj. Ukoliko ga bude, taj transfer trebao bi biti obavljen najkasnije do 15. siječnja.

Novi glasnogovornik Dinama izjavio je još da su igrači dostupni novinarima stalno, a kada počnu s pripremama s njima će se moći razgovarati poslije treninga.

Ćiro će novinarima biti na raspolaganju najmanje dvaput tjedno u press-loži, a novinarima će jednom tjedno biti dostupan i netko iz vodstva kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara