Mikić odlazi iz Dinama

Mikić odlazi iz Dinama

KAO ŠTO  smo i pisali prije nekoliko mjeseci za Mihaela Mikića zainteresiran je ruski Spartak, koji je predao  konačnu ponudu Mikićevom manageru. Radi se o milijun eura, a Mikić bi trebao po sezoni dobivati 500 000 eura.

Zoran Stojadinović, koji se brinuo i za Šokotin transfer, izjavio je da odgovor moraju dati u narednih 10 dana. Osim Spartaka za mladog reprezentativca zainteresirani su i Porto, Villareal i Espanyol, no oni još nisu poslali službene ponude.

Uz Mikićev transfer u Spartak vezana je i jedna zanimljiva zgoda: skauti Spartaka već su nekoliko puta gledali Mikića, a na utakmici protv Fulhama trebali su dati konačnu odluku.

Taj susret Mikić je odigrao katastrofalno, pa je šef Spartaka Romancev odustao od ponude. Međutim, pažnju su usmjerili na zadnjeg veznog, Agića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi potvrdili svoje mišljenje o ˝zadnjem veznom˝, Spartakovci su stigli i u Veliku, gdje ih je ˝zadnji vezni˝ oduševio.

Vjerojatno znate da je na toj poziciji protiv Kamen Ingrada igrao Mihael Mikić, tako da su ga Rusi ipak odlučili kupiti.

Mikić još nije dao svoj odgovor, ali njegove riječi ionako neće imati prevelik utjecaj na odluku gdje ća nastaviti karijeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara