Mikić: Spartak, Tottenham i Udinese su realno jači od nas

Mikić: Spartak, Tottenham i Udinese su realno jači od nas

MIHAEL MIKIĆ jedan je od rijetkih igrača u današnjem Dinamovom pogonu kojem tribine - ne zvižde. Mikić možda nije dorastao nekim drugim Dinamovim nogometašima tehnikom ili talentom, ali sve ono što mu nedostaje na terenu nadoknađuje borbenom i agresivnom igrom kakvu publika cijeni.

"Radim svoj posao najbolje što mogu, to je sve. Ali naravno da mi je drago što me navijači cijene, to je najveće priznanje koje nogometaš može dobiti", kaže Mihael Mikić čije će "modro srce" Dinamo biti i te kako potrebno protiv Tottenhama, Udinesea, Spartaka i NEC-a u Ligi Uefa.

"Puno će toga ovisiti o sreći. Sjetite se prošlogodišnjih utakmica. Protiv Basela smo dominirali, došli u deset stopostotnih šansi, a nismo zabili. Protiv Branna samo također bili odlični, ali zaradili smo taj crveni karton", kaže Mikić, ali ipak se ne zavarava mišlju da je Dinamo favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte samo kakve budžete imaju naši protivnici. Ako ćemo gledati objektivno, Tottenham, Spartak i Udinese su ispred nas. Ali nećemo se predavati, vjerujem da ćemo skupiti tih šest bodova i napokon prezimiti u Europi. A onda je sve moguće. Još ako se u zimskom prijelaznom roku dovede tri ili četiri kvalitetna igrača..." - priželjkuje Mikić jer smatra da bi "svježa krv" zaoštrila konkurenciju u ekipi čime bi se podigla i razina izvedbe.

J.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara