Mikić: U Donjecku nismo imali šanse

Mikić: U Donjecku nismo imali šanse

MIHAEL MIKIĆ sinoć je bio jedna od manje loših Ivankovićevih uzdanica. Nakon uvjerljivog poraza priznao je kako je Dinamo objektivno imao vrlo malo šansi za uspjeh u Donjecku.

"Ova je utakmica bila pravi ispit za nas. Dozvolili smo rani gol koji je u dobrom dijelu odlučio konačni ishod. Dignuo je Šahtar pa je kasnije bilo vrlo teško oduprijeti se njihovim napadima. Rezultat toga bio je drugi gol."

"Poslije njihovih napada uspjeli smo parirati i prava je šteta što nismo uspjeli zabiti. Željeli smo taj gol u gosima. No iskreno, imali smo jako malo šansi za uspjeh u Donjecku."

Je li vas Šahtar iznenadio?

"Niti najmanje. Znali smo protiv koga igramo, pokazali su svoju snagu. Njihova momčad ima ogromni potencijal, igrači su tehnički jako potkovani. No, uvijek postoji uzvrat i smatram da će to biti jedna sasvim druga utakmica. Još postoji nada da ćemo se kvalificirati u Ligu prvaka."

Kelava: Cijelo sam vrijeme morao biti budan

Ivan Kelava također smatra da njegova momčad ima šanse za konačni prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo se jako teško vratiti nakon ranog gola. Šahtar je bio vrlo aktivan od početka, znali smo da imaju moćne napadače. Cijelo vrijeme sam morao biti budan. Na koncu nismo izgubili sa prevelikom razlikom, pa još uvijek postoji šansa u uzvratu."

Što vas je trener savjetovao uoči utakmice?

"Bilo je najbitnije da da naša obrana odradi dobar posao i da držimo opasnost dalje od našeg gola. Plan su bili kontra napadi, naravno. Nažalost, nismo se uspjeli držati tog plana do kraja. Svi igrači se vesele utakmici u Zagrebu gdje ćemo imati veliku potporu naših navijača."

Balaban: Nadam se da će Srna sljedeći put čestitati nama

Boško Balaban je utakmicu ogledao s klupe za pričuve. Ivanković je više vjerovao Tadiću i Mandžukiću.

"Bilo je pravo mučenje gledati svoje suigrača, a ne biti na terenu. Šahtar je izgledao moćno. Dobro poznajem njihovu momčad. Darijo Srna je moj jako dobar prijatelj, a nakon utakmice sam mu čestitao na pobjedi. Nadam se da će on biti onaj koji će dijeliti čestitke sljedeći put."

M.P.
Foto: Sahkhtar.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara