Milan Rapaić, igrač kojem vrijeme teče unatrag

Milan Rapaić, igrač kojem vrijeme teče unatrag

MILAN "MIKI" RAPAIĆ je, prema posljednjim informacijama, vrlo blizu povratka u Hajduk, gdje bi sljedeće sezone sa Igorom Tudorom napokon vinuo Hajduk toliko željenu Ligu UEFA.

U današnjem intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju" Rapaić ističe kako je njegova velika želja vratiti se u Hajduk, ali da je sadašnji klub Standard nevjerojatno uporan.

"Morate znati da me i Standard dosad dvadesetak puta dozivao na produženje ugovora i da sam svaki put odgodio razgovore. Znači, nisam još ništa odlučio... želim biti korektan - ističe Miki Rapaić, piše "Slobodna Dalmacija".

Milan Rapajić je igrač poput Lothara Matthausa, za kojega se svojedobno govorilo da mu vrijeme ide unazad. Sa skoro 34 godine na leđima, Miki je i dalje glavna uzdanica svojih belgijskih poslodavaca i izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića. Nedavna ozljeda sada je stvar prošlosti, Miki je opet u pravoj formi, može još dosta, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se svuda trudim da dam najbolje što mogu, a to postane još veći izazov i obaveza s godinama. Ozbiljno vam govorim, Standard zove dvadeset puta, moram razmislit što je najbolje za mene. Da, često gostujem na Poljudu, na istočnoj tribini s nekim svojim prijateljima, to mi je gušt, da u miru gledam utakmicu.

Rapajić se zajedno s ostalim reprezentativcima u snježnom Čatežu priprema za Makedoniju. Očekuje pobjedu, ali napominje da se treba čuvati Gorana Pandeva, njegova suigrača iz Ancone.

Na novinarsko pitanje na kojoj strani preferira igrati, odgovara: "Ma, dragi, svejedno, nije mi problem ništa, glavno da sam zdrav, ozljeda je prošlost i samo čekam što će mi izbornik kazati. Najvažnije je pobijediti, mislim da bismo s tri boda kvalifikacije skoro sasvim priveli kraju, iako uvijek treba igrati do samog kraja. Nikad nije gotovo..."

V.B.
Foto: S.P.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara