Mirko: Hunt nije nikakav bauk

MIRKO FILIPOVIĆ u srijedu je otputovao u Tokijo, gdje će na Silvestrovo u sklopu turnira "Shockwave 2005" u ring ući s Markom Huntom. Ovo je četvrti puta da se Mirko bori u Novogodišnjoj noći.

Podsjetimo, 2001. godine pobijedio je nokautom Yujia Nagatu, 2002. godine odlukom sudaca Kazuyuki Fujitu, a 2004. godine Kevina Rendelmana.

S Mirkom su put Saitama Arene u Tokiju, gdje će se održati borba, otputaovali menadžer Zvonimir Lučić, novi(stari) trener Drago Dragić, Igor Pokrajac i Josip Vidović Rus.

Mirko je Marka Hunta pobijedio u K-1 odlukom sudaca neposredno prije nego je Hunt osvojio naslov K-1 prvaka.

"Ne treba nikoga podcjenjivati, to neprekidno ponavljam nakon poraza od Randelmana. Ista stvar je i s Markom Huntom; cijenim ga, ali on nije nikakav bauk." - izjavio je Mirko novinaru Sportskih novosti na Plesu prije nego što je otputovao u Japan.

Činjenica da je Mark Hunt pobijedio Wandereia Silvu, Mirku je još jedan pokazatelj da se borbi s Huntom treba pristupiti s oprezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam borbu. Hunt je dobio na bodove, ali da su suci pobjednikom proglasili Silvu, ne bi pogriješili. Izjedančen meč, na vagi. Silva je pokušao riješiti u parteru, ali Hunt je vrlo snažan i uspio se obraniti." - kazao je najbolji hrvatski borac.

"Bez obzira što je Hunt 20-ak kila teži od mene mislim da nema izgleda u parteru. Kako god, spreman sam na obje varijante, a primjenit ću onu koja mi se u danom trenutku učini prihvatljivom." - zaključio je Mirko.

Cro Cop je potvrdio kako je s organizatorima dogovorio da će ovoga puta u ring ući uz taktove Shortyevog hita "Dođi u Vinkovce".

Mirko je nedavno kazao kako je Shortyjeva pjesma izvrsna te da ga podsjeća na Vinkovce, na Bosut i na Privlaku.

"Jednostavno, diže me i motivira. Znam da sam mnogima bio prepoznatljiv po Duran Duranovim "Wild Boysima", ali ta stvar je potrošena i više me ne inspirira" - kazao je nedavno Mirko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara