Miroslav Rožić: Dovest ću Prosinečkog u Dinamo

HSP-OV oporbenjak u Gradskoj skupštini i član Izvršnog odbora Dinama Miroslav Rožić postao je članom odbora ovog ljeta nakon opće Skupštine kluba, a kako pišu Sportske novosti, Rožić će u Maksimirsku 128 pokušati dovesti Roberta Prosinečkog.

Rožić se osvrnuo na Dinamove legende (Prosinečki, Boban, Šuker, Cvitanović, Ladić, Jerković...) za koje kaže kako mu je žao što nisu došli u Maksimir, te dodaje: "Ako nisu u stanju suspregnuti vlastitu taštinu za dobrobit kluba, onda je tako i bolje."

"Moj najdraži igrač kojeg sam gledao u Dinamu je Marko Mlinarić, a on je u klubu. Otkrit ću vam jednu tajnu, učinit ću sve da HSP-ovac Robert Prosinečki opet bude s nama." - rekao je Rožić za Sportske novosti.

Rožić se osvrnuo i na obećanje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je rekao kako će stadion u Maksimiru biti završen do 2006. godine. HSP-ov zastupnik kaže kako je u obnovu stadiona utrošeno više novca nego da se gradio novi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rožić bivšim upravama zamjera i što je dio novca namijenjenog obnovi stadiona bio potrošen za dovođenja raznih pojačanja poput argentinskog trenera, igrača od Litve do Japana i "još raznih drugih gluposti".

On osobno se zalaže za dovođenje njemačkih arhitekata koji su projektirali stadione u Nuernbergu i Stuttgartu, a koji će u roku mjesec dana napraviti prave projekte i nakon toga preuzeti posao u svoje ruke i nadzirati njegovu izvedbu.

O najavljenom referendumu na kojem bi se Zagrepčani trebali izjasniti o završetku maksimirskog stadiona Rožić nema najbolje mišljenje.

"To je demagogija, alibi da se ne napravi ništa. Referendum je skup i ne znam čemu bi služio. Jer, Zagreb, kao glavni grad, mora imati vrhunski stadion. I ja ću na tome stalno jahati." - zaključio je HSP-ovac Rožić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara