Modrić: I bod je dosta, ali idemo na pobjedu

KAPETAN Dinama Luka Modrić jedan je od posljednjih koji je ušao u avion za Bergen. Kako odnedavno često voli ukrstiti poglede sa kamerama i inim objektivima, i danas je on bio dah svlačionice modrih.

"Što možemo očekivati? A što ja znam, idemo tamo kao i svaku drugu utakmicu, pokušati pobijediti. Mislim da imamo sposobnosti za to, iako je Brann vrlo dobra ekipa, tako da neće biti lako ostvariti. Pobjeda nije primarna, jer se ne može dogoditi da ova utakmica odlučuje o svemu. Sa bodom opet imamo velike izglede za prolaz, ali idemo na pobjedu, normalno." - ističe Modrić.

Odmor kojeg mu je ovaj vikend priuštio profesor bio je instrumentalan, barem tako on kaže.

"Uistinu dobro mi je došlo što me šef odmorio i zbog tog mog koljena, a i zbog umora što se nakupio nakon Makedonije i Engleske. Sad sam se potpuno odmorio i dobro se osjećam." - napominje reprezentativac Hrvatske.

Uvjeti na terenu u Norveškoj navodno će biti loši. No, nakon Makedonije sve je dobro.

"Nismo dobili nikakve posebne informacije vezane za teren u Bergenu. Oni kažu da griju teren, ali da je dosta hladno, osobno ne znam kakav će biti i hoće li to grijanje pomoći da teren bude bolji. Naravno, nadam se da će biti dobar.

Norvežani će preferirati skok igru i visoke lopte, Dinamo pak teži nečem sasvim suprotnom.

"Pa dobro, to je i inače naša igra da puno kombiniramo i puno držimo loptu, nadamo se da ćemo moći i tamo uspostaviti svoju igru i kombinatoriku" - spremno će Modrić.

U Bergenu domaćini najavljuju otvorenu igru, No, Luka nije siguran hoće li pogodovati njima ili ne.

"Vidjet ćemo, ne znam hoće li pogodovati, to ćemo tek vidjeti. Ako mi budemo pravi, kao što smo pokazali protiv Werdera, Ajaxa i Basela tada možemo očekivati dobar rezultat." - za kraj će Luka Modrić.

V.B.
Foto:H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara