Modrić: Tajna našeg uspjeha je Slaven Bilić

Modrić: Tajna našeg uspjeha je Slaven Bilić

PLAYMAKER Dinama, koji uz tek nešto više ofanzivne slobode dirigira i igrom hrvatske reprezentacije za makedonske je medije kratko najavio kvalifikacijski susret na Maksimiru. Modrića makedonski reporteri predstavljaju kao univerzalnog veznjaka koji vrijedi 10 milijuna eura, a za čije se usluge već dugo zanimaju Bayern i Werder.

"Hrvatski nogometaši izuzetno cijene vaše igrače i svi smo maksimalno na oprezu uoči utakmice koja je izuzetno važna za daljnji tijek kvalifikacija. U svojim redovima imate napadača Gorana Pandeva, on je bez dileme vaš najveći adut, ali tu su još dva-tri igrača koji mi se sviđaju. U obrani ste čvrsti, dobro pokrivate prostor, a tu je i znanje vašeg izbornika Srećka Kataneca." - priča Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Neće nam biti nimalo lako, ali moramo pobijediti pred svojim navijačima. Opuštanja nema, i žao mi je što vam moram reći da dolazite na Maksimir u krivo vrijeme. Pobjeda nam znači miran nastavak kvalifikacija, u tom slučaju ćemo zaista biti na korak do cilja." - dodao je.

Na upit novinara da otkrije tajnu strelovitog uzleta hrvatske reprezntacije, Luka nije dvojio.

"Tajna našeg uspjeha zove se Slaven Bilić. On je preuzeo reprezntaciju u vrlo nezgodnom trenutku, jer su nakon ranog ispadanja sa SP-a mnogi bili vrlo skeptični. No, Bilić i njegovi suradnici vratili su nam samopouzdanje. Iako su sve momčadi iz naše skupine u kvalifikacije ušle s novim vodstvom, vi sa Katanecom, Englezi s McClarenom a Rusi sa Hiddinkom. No, mi smo s Bilićem najviše dobili." - jasan je Modrić.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara