Modrić: Želim transfer u Premiership već ove zime

ENGLESKI mediji uoči utakmice Hrvatske i Engleske na Wembleyju vrište o Luki Modriću, talentiranom playmakeru sa svijetlom nogometnom budućnošću, koji će uskoro livade HNL-a zamijeniti raskošnim stadionima Premier lige.

U igri za Lukin potpis na ugovoru vrijednom najmanje 30 milijuna eura su najveći engleski klubovi; Arsenal i Chelsea, a nije isključeno da ima još zainteresiranih, tako da je sasvim sigurno kako će Dinamo uskoro ostati bez svog najboljeg igrača, ali ugodno popunjena klupska blagaja biti će sasvim zadovoljavajuća utjeha.

"Volio bih igrati u Premiershipu i nadam se da će se to što prije ostvariti, možda već ove zime. Igrati u jednoj od najjačih liga na svijetu bio bi velik izazov za mene. Nije mi bitno o kojem se klubu radi, u Engleskoj ima toliko velikih klubova u kojima bih želio igrati", rekao je Modrić za britanski tabloid The Sun.

Modrić je Engleze također upozorio kako se ne trebaju previše oslanjati na rezultat iz Makedonije jer bi Hrvatska u drugom poluvremenu bila sasvim drugačija momčad da Rusija nije izgubila u Izraelu.

"Da je Rusija pobijedila Izraelce mi bi u Makedoniji bili drugačija momčad. U London idemo pokazati svoje pravo lice i mislim da prava Hrvatska može iznenaditi naše domaćine", poručio je Modrić.

P.V.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara