Mourinho razočaran Balotellijem i mladima: Oni misle samo na Ferrarije i Bentleye

Mourinho razočaran Balotellijem i mladima: Oni misle samo na Ferrarije i Bentleye

Tekst: T.T.
Foto: AFP


TRENER Jose Mourinho bio je kritičan prema mladim igračima u klubu, počevši od Maria Balotellija, koji ga je razočarao radom na treninzima tijekom tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"On je u subotu odigrao fantastično, a nakon toga je cijeli tjedan radio očajno na treningu. Trenutno nemam izbora, prisiljen sam staviti ga u momčad. Moram biti iskren, budući da sam pričao sa trenerom mlađih kategorija. Nisam zadovoljan mladim igračima, sa svima je isto, kao da imamo generacijski problem. Taj problem se pojavio zbog ljudi koji se kreću oko njih i igrače vidim kao žrtve. Oni kad dobiju priliku igrati u prvoj momčadi moraju na to gledati kao na čudo. No, nije tako", izrazio je Mourinho nezadovoljstvo zbog stanja u mlađim kategorijama.

"Igrači koji imaju normalne roditelje, koji nisu opterećeni novcem, koji voze mali auto i imaju menadžera koji im garantira mirnoću, to je danas ravno čudu. Imam osjećaj kako mladi danas razmišljaju samo o tome kako će voziti Ferrari ili Bentley, auto kakvog imaju stariji igrači koji zarađuju po pet milijuna godišnje", rekao je Mourinho i time poslao poruku svim mladićima u Interu.

Ostaje za vidjeti hoće li posljednje Mourinhove kritike utjecati na odluku Arsenala da pokuša dovesti tamnoputog napadača. Prema pisanju britanskih medija žele ga već u siječnju, a spremni su izdvojiti 22 milijuna eura. Sudeći prema visini odštete i plaća bi mu bila vrlo lijepa. Balotelli bi vrlo brzo prištedio za Ferrari ili Bentley.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara