Mueller: Ma kakva trudnoća, mediji od Janice rade brand

MEĐU hrvatskom javnosti ovih su dana kružile mnoge, većinom neprovjerene priče o uzrocima lošeg zdravstvenog stanja naše heroine Janice Kostelić. Drski komentari, kakvi su samo našem narodu svojstveni, došli su i do Torina, no s njima u reprezentaciji nitko nije previše razbijao glavu.

Govorilo se da Janica ne osjeća snagu jer je trudna, a navodno se i preko telefona požalila dečku da je namjerno truju. Da se radi o hrpi gluposti osim Nataše Desnice, liječnice naše ski reprezentacije, za Index je potvrdio i glasnogovornik Ozren Mueller.

"Nema govora o nikakvom trovanju, a najmanje o trudnoći. To je hrpa gluposti. Mediji pišu svašta, umjesto da me nazovu kako bi im plasirao točnu informaciju. Takve stvari obično dolaze od ljudi koji nemaju priliku biti s nama u Torinu, pa traže senzacije gdje ih nema." - pojasnio nam je Mueller.

Janica se posljednjih dana bori s ubrzanim pulsom i temperaturom, no to je ništa u usporedbi s ozljedama koje su ju shrvale tijekom čitave karijere. Nakon operacija koljena koje su ju neko vrijeme udaljile od skijališta, dovoljno je reći da je Janica podvrgnuta i vađenju štitnjače, što kod žene može izazvati velike hormonske promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zlobnici vrlo često zaboravljaju na trnovit put kojim je gazila najveća sportašica u povijesti, pa u dane kulminacije njenih uspjeha pišu sve što im padne na pamet.

U reprezentaciji se ne žele opterećivati, navodi o namjernom trovanju samo su ih dobro nasmijali.

"Medijima bih kroz šalu odgovarao i na takva pitanja, nije mi jasno čemu takva drska naklapanja. Jasno mi je da su svi gladni skandala, no to ne znači da od Janice moraju praviti brand." - za Index je dodao Mueller.

D.R.
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara