Mumlek: Varteks ima problema u svim segmentima igre

Mumlek: Varteks ima problema u svim segmentima igre


UOČI susreta 4. kola HNL-a između Varteksa i Zagreba, pred novinare su izašli trener varaždinske ekipe Josip Kuže te iskusni kapetan Miljenko Mumlek. Kuže je kazao da protiv Zagreba u subotnjem susretu Varteks sam postavlja cilj - puno plijen.

"Do pobjede moramo doći igrom." -  najavio je Kuže i predstavio početni sastav za subotnji ogled (Runje, Oraščaninom, Prahićem, Kćira, Gordan Vuk, Lučić, Golik, Papa, Mumlek, Semler i Novinić). 

Spomenuo je Kuže i jučerašnji susret u kojem su uz minimalnu pobjedu Vareksa nad Moslavinom u Kutini za oko zapeli Mislav i Grgur Radoš od kojih je prvi i zabio za pobjedu, pa će ih u susretu protiv Zagreba Kuže smjestiti na klupu za pričive.

Kapetan "Krojača" Miljenko Mumlek kratko se osvrnuo na protekle susrete te konstatirao Varteks ima problema u svim fazama igre te da će to pokušati popraviti već u slijedećem susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da ćemo protiv Zagreba mi povesti, a trudit ćemo se da napravimo pomak u igri i uz malo sreće okrenemo ovu rezultatski nepovoljnu situaciju u našu korist." - naglasio je Mumlek i napomenuo kako će Varteks osvojiti bodove protiv jačih protivnika u predstojećim susretima.

D.R./NK Varteks
Foto: NK Varteks

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara